ING overbruggingshypotheek

Uw oude huis staat te koop en in tussentijd hebt u reeds een nieuwe woning aangekocht? Omdat de verkoop van het huis wat langer duurt dan verwacht, kunnen er financiële moeilijkheden opduiken. Zeker in deze tijden is het namelijk niet echt een zekerheid te noemen dat het oude huis direct verkocht zal worden.


Deze periode kunt u overbruggen dankzij het ING overbruggingskrediet. Er zijn een paar voorbeelden verbonden aan dit krediet (specifiek gericht op ING dan). Tussentijdse aflossing is er niet (wel rente), de aflossing gebeurt bij de verkoop van de oude woning – boetevrij aflossen en ook een belastingvoordeel door de hypotheekrenteaftrek. Indien u vragen hebt omtrent deze hypotheek, dan kan de ING hypotheekadviseur u wellicht informatie verschaffen. Een afspraak maken is dan een goed idee. Ook is het verstandig om het tarief van de ING overbruggingshypotheek te vergelijken met dat van andere aanbieders. Bijvoorbeeld de ING overbruggingshypotheek en de Rabobank overbruggingshypotheek. Het is vaak wel verstandig om de overbruggingshypotheek bij dezelfde bank te doen als je de bank waar je de hypotheek van je eigen huis al hebt lopen. Al scheelt dit een tientje in de maand, het is wel zo gemakkelijk.