Overbruggingshypotheek ING

ING is een grote en betrouwbare bank, en dat heeft er doorheen de jaren voor gezorgd dat veel mensen er met volle vertrouwen hun lening bij zijn aangegaan. Het aantal leningen dat ING verstrekt is dan ook zeer aanzienlijk, net als het aantal ING Hypotheken die aan de bank worden toevertrouwd. Natuurlijk beschikt ING over een uitgebreid aanbod aan hypotheken. Denk hierbij niet alleen aan de klassieke hypothecaire leningen, maar ook aan bijvoorbeeld de overbruggingshypotheek. De overbruggingshypotheek ING is een relatief standaard overbruggingshypotheek die het mogelijk maakt om een lening af te sluiten voor de overwaarde van uw eerste woning met als doel om de aankoop van een tweede woning of bouwgrond te financieren.


De overbruggingshypotheek ING kenmerkt zich daarin niet alleen door middel van een lage kostprijs. Ook de enigszins flexibele voorwaarden van de overbruggingshypotheek ING spelen een belangrijke rol in de populariteit van het krediet. Tot slot zal het de kredietnemers ook goed doen om te horen dat de kostprijs van de overbruggingshypotheek ING al dan niet volledig fiscaal aftrekbaar is. Dit hangt wel af van het precieze bedrag dat u leent. Wanneer u ook de rente van de overbruggingshypotheek laat indekken dient u er bijvoorbeeld rekening mee te houden dat de meerprijs hiervoor niet fiscaal aftrekbaar is.