Overbruggingshypotheek SNS

Wanneer u van plan bent om een overbruggingshypotheek af te sluiten doet u er goed aan om informatie aan te vragen bij verschillende banken. Neem nu bijvoorbeeld SNS bank. Hoewel SNS bank natuurlijk niet tot de absoluut grootste banken op de financiële markt behoort is het een veilige en stabiele bank waarbij u als kredietnemer dus met andere woorden zonder enig probleem een grote lening aan kunt toevertrouwen. Veel mensen hebben er doorheen de jaren dan ook bewust voor gekozen om hun hypotheek aan te gaan bij SNS en met succes, want vandaag de dag is SNS bank een belangrijke speler geworden wat het aantal hypothecaire kredieten betreft.


De overbruggingshypotheek SNS is een veilige en eenvoudige manier om geld te lenen voor de financiering van uw tweede woning. De financiering gebeurt bij de overbruggingshypotheek SNS door middel van de overwaarde op de eerste woning. Aan de hand van die overwaarde zal de bank immers bepalen welk bedrag u precies kunt lenen. In principe is het ook bij SNS bank mogelijk om de kostprijs van de hypotheek zelf mee te laten financieren, maar de rente die u op deze meerprijs betaalt kan niet fiscaal aftrokken worden. De overbruggingshypotheek SNS dient te worden afgelost binnen de 6 à 24 maanden na het verstrekken van de lening of wanneer het eerste huis wordt verkocht.